Eclere aperitiv cu branza si jambon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 12773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr cojile de eclere:
  • 125 mi de apa
  • 75 gr de faina
  • 2 oua
  • sare
  • 30 gr de unt
  • garnitura:
  • 150 gr de branza cu ierburi fine
  • 4 felii de jambon
  • 2 linguri de lapte
  • decor:
  • maioneza
  • ierburi fine uscate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere aperitiv cu branza si jambon:

Prepararea cojilor de eclere:

apa se pune la fiert,apoi adaugam untul, putina sare, faina si se amesteca bine si se da de pe foc. Se pun oulale cate unul pe rand si se amesteca,se pune coca intr-un sprit si se modeleaza cojile intr-o tava cu hartie de copt. Se dau la copt sa se rumeneasca.

In timpul coacerii se face garnitura:

Se mixeaza jambonul si se amesteca cu branza, apoi se amesteca si se pun cele 2 linguri de lapte, dupa ce sau copt cojile se dau la rece,apoi se taie pe mijloc si se umplu cu garnitura de jambon si branza, se orneaza cu ce doriti, eu am ornat cu maioneza light si se servesc cu friptura salate etc.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere aperitiv cu branza si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati