Trandafiri din Sugus

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 8 Oct 2010 | 13368 vizualizari

 

cautand pe net am vazut ca se pot face trandafiri pentru ornat torturi si din caramelele sugus, cred eu ca se pot face din orice fel de caramele, insa pentru inceput am incercat din sugus, asa ca va impartasesc si voua pasii care trebuiesc parcusi pt realizarea unui trandafir, sursa : de pe net ( nu pot spune ca am vazut la cineva anume, pentru ca netul e plin cu asta :D)

 

INGREDIENTE

  • caramele Sugus
  • scobitori
  • un mar/lamaie/ceva in care sa puteti infige scobitoarea
  • ceolofan/punga/folie de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din Sugus:

Pentru inceput vom taia carameaua in 4-6 bucatele ( depinde cat de mari vreti sa iasa petalele), apoi asezam fiecare bucatica intre 2 folii de plastic si cu ajutorul sucitorului intindem foarte foarte bine ( petala astfel formata trebuie luata imediat de pe folie, pentru ca se lipeste)


Din prima petala formam un con pe care il infigem intr-o scobitoare, iar scobitoarea in mar :D , dupa care intindem la nesfarsit toate bucatelele, formand astfel petalele pe care le vom adauga cu grija conului infipt in scobitoare :)).


Putem adauga cate petale dorim.


Imi cer scuze pentru calitatea pozelor si sper sa se inteleaga ceva, insa era tarziu si telefonul meu nu stie asta :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din Sugus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.10.2010, 12:37

multumesc

Crista_Luca 1

29.11.2010, 21:07

cata rabdare ai avut sa faci asa ceva ... bravo ..o sa incerc si eu ....

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 22:15

ms cristina, intr-adevar iti trebuie rabdare, insa merita efortul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sirop de trandafiri