Trio mini quiche

de Oana in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2012 | 5481 vizualizari

 

Pentru micul-dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mozzarella Delaco
  • 200 gr crema de branza ceva fin cremos Delaco
  • 150 gr iaurt gras
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • sare
  • piper nucsoara rasa
  • 2 linguri seminte de pin

Umplutura:

  • 3 cepe mici
  • 6 catei de usturoi
  • jumatate piept de pui
  • 3 ciuperci champigninon mai mari
  • 500 gr frunze de spanac oparit
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt

Pentru uns:

  • 20 gr unt topit
  • pesmet
  • seminte de pin pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio mini quiche:

Se amesteca intr-un castron mozzarella rasa cu crema de branza, iaurtul, ouale, semintele de pin si faina. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. Se imparte in trei parti egale.

Pentru umplutura, se curata cepele si usturoiul si se toaca marunt, apoi se imparte in trei. Se pune putin unt intr-o tigaie si se pune prima parte de ceapa si usturoi. Se lasa putn la inmuiat, apoi se adauga ciupercile taiate feliute subtiri. Se adauga sare si piper si se lasa pe foc 5 minute, amestecand din cand in cand. Se scot intr-un castron si se lasa la racit. Se prepara la fel umplutura cu pui, se adauga pieptul taiat cubulete mici peste ceapa inmuiata in unt, se condimenteaza si se lasa pe foc pana este gata. Se scoate umplutura in alt castron si se lasa la racit. Se prepara si umplutura cu spanac, peste ceapa sotata se pun frunzele de spanac si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se lasa la racit.

Cele trei umpluturi se amesteca separat cu compozitiie de branza.

Se unge o tava de briose cu unt topit si se tapeteaza cu pesmet. Se pune din fiecare compozitie, cate doua linguri cu varf in fiecare forma. Ies cate 4 mini quiche din fiecare compozitie. Se presara deasupra seminte de pin.

Se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trio mini quiche" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pranz Dukan