Trio orez cu pulpa de pui

de danielaR in Pui, 29 Oct 2013 | 821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pungute de orez (250gr)
  • 1/4 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 felie sfecla rosie
  • 2 linguri mazare
  • 1 morcov
  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio orez cu pulpa de pui:

Pungile de orez le-am pus intr-o olita la fiert cu un sfert de ceapa,3 catei de usturoi,1 morcov si sare


Dupa ce a fiert impartim orezul in 3.


O parte o amestecam cu felia de sfecla rosie fata la robot


O parte o amestecam cu morcovul pasat


Si ultima parte o amestecam un cele 2 linguri de mazare pe care anterior le-am dat prin robot


Pt fiecare portie de orez colorata am adaugat cate jumatate de lingurita de ulei de masline


Pulpele de pui le intindem pe o folie de alumiu.presaram sare pe ele.punem deasupra ceapa taiata julien si usturoiul maruntit.punem deasupra cate 1 lingurita de ulei de masline.impachetam folia si o dam la cuptor 30-40 min


Ca decor am folosit brocoli si morcov


O reteta simpla si sanatoasa!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trio orez cu pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

29.10.2013, 23:56

_Alina_ 1

30.10.2013, 08:54

laura_n 1

30.10.2013, 14:27

foarte fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu orez la tava