Triunghiuri Adasev , inabusite in ou

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 2975 vizualizari

 

e atat de comuna denumirea de omleta, si vroiam sa-i dau un alt fel de nume...si fiindca am pus ingredientele dupa cum mi-a venit, i-am dat si numele meu ...ingredientele sunt prea multe ca sa le fi numit pe fiecare....asta a fost doar de testare...dar a fost buna si ramane pe lista...

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100 g pancetta afumata cubulete
  • cateva felii de mortadella
  • o mana de parmigiano
  • 1 dovlecel mai mic
  • masline negre fara samburi
  • 2 buchetele de broccolli
  • 1 rosie
  • sare, piper, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri Adasev , inabusite in ou:

se curata dovlecelul usor si se taie rondele mai grosute, se presara cu sare si se lasa 10 min sa se inmoaie.

in acest timp se pune la fiert broccolli cam 6-7 min.

pancetta se prajeste putin intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline.

dovlecelul se spala de sare si se scurge intr-un prosop bine. se pune la prajit in tigaia in care se va face omleta. se lasa sa se palesca putin cat sa se rumeneasca frumos, apoi se pune peste el pancetta scursa de ulei,peste se pun bucati de broccolli scurse bine de apa.

se bat ouale bine-bine, se adauga 2 lg de lapte , 5-6 masline taiate rondelute si o mana de parmigiano, se sareaza si pipereaza, se pune oregano si se adauga peste restul din tigaie.

se da la prajit cam 3 min la foc mai mic, apoi se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii- se pune farfuria in locul capacului si se rastoarna pe partea celalata, se lasa farfuria deasupra pana se prajeste si pe cealalata parte, inca 3 min. se ia de pe foc si se intoarce tigaia rasturnanad astfel omleta in farfurie.

se taie in bucati dupa preferinta si se orneaza cu felii de rosii,  mortadella si masline. initial vroiam sa pun si felii de branza topita, dar am renuntat. ornamentul a fost facut la viteza...ca astepta flamanzila la masa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri Adasev , inabusite in ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

adasev12 1

03.10.2010, 14:02

onuta, te astept cu drag!

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:34

foarte frumos arata..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:21

medi....sarut mana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou