Triunghiuri Adasev , inabusite in ou

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 1754 vizualizari

 

e atat de comuna denumirea de omleta, si vroiam sa-i dau un alt fel de nume...si fiindca am pus ingredientele dupa cum mi-a venit, i-am dat si numele meu ...ingredientele sunt prea multe ca sa le fi numit pe fiecare....asta a fost doar de testare...dar a fost buna si ramane pe lista...

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100 g pancetta afumata cubulete
  • cateva felii de mortadella
  • o mana de parmigiano
  • 1 dovlecel mai mic
  • masline negre fara samburi
  • 2 buchetele de broccolli
  • 1 rosie
  • sare, piper, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri Adasev , inabusite in ou:

se curata dovlecelul usor si se taie rondele mai grosute, se presara cu sare si se lasa 10 min sa se inmoaie.


in acest timp se pune la fiert broccolli cam 6-7 min.


pancetta se prajeste putin intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline.


dovlecelul se spala de sare si se scurge intr-un prosop bine. se pune la prajit in tigaia in care se va face omleta. se lasa sa se palesca putin cat sa se rumeneasca frumos, apoi se pune peste el pancetta scursa de ulei,peste se pun bucati de broccolli scurse bine de apa.


se bat ouale bine-bine, se adauga 2 lg de lapte , 5-6 masline taiate rondelute si o mana de parmigiano, se sareaza si pipereaza, se pune oregano si se adauga peste restul din tigaie.


se da la prajit cam 3 min la foc mai mic, apoi se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii- se pune farfuria in locul capacului si se rastoarna pe partea celalata, se lasa farfuria deasupra pana se prajeste si pe cealalata parte, inca 3 min. se ia de pe foc si se intoarce tigaia rasturnanad astfel omleta in farfurie.


se taie in bucati dupa preferinta si se orneaza cu felii de rosii, mortadella si masline. initial vroiam sa pun si felii de branza topita, dar am renuntat. ornamentul a fost facut la viteza...ca astepta flamanzila la masa...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri Adasev , inabusite in ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adasev12 1

03.10.2010, 14:02

onuta, te astept cu drag!

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:34

foarte frumos arata..............

adasev12 1

04.10.2010, 16:21

medi....sarut mana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copţi umpluţi