Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 3477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua,
  • cativa cartofi,
  • 300 gr de cas de oi proaspat,
  • sare si piper,
  • faina si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi:

Pentru inceput dam casul pe razatoare. Apoi curatam cartofii, ii spalam si ii dam si pe ei pe razatoare. Adaugam cartofii rasi peste cas, dupa care adaugam ouale, sare si piper dupa gust. La final adaugam faina cat sa iasa o compozitie nici prea moale, nici prea tare, numai buna de luat cu polonicul.


Se pune ulei in tigaie la incins si se adauga cu polonicul compozitie ca la clatite (bineinteles aceasta compozitie este un pic mai groasa). Se coace pe ambele parti si se scot pe farfurie lasandu-se la racit .


Se taie in triunghiuri si se servesc cu orice fel de salata,sau cu smantana, eventual cu carnita .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

10.08.2012, 18:58

o idee buna

DIANA B 1

11.08.2012, 14:51

Back ... Irina , ptr un nestiutor , ar fi bine sa ne dai si cantitatea de cartofi si faina (aproximativ) .Ms mult

iri_iri 1

12.08.2012, 10:00

draga mea onesta,cartofi poti pune cati cartofi vrei,iar faina dupa ochi cam 3-4 linguri .....am specificat in reteta ,sa iasa o compozitie nici groasa nici subtire.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco