Triunghiuri aperitiv cu mere si ceapa

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2012 | 2732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 32 de buc. avem nevoie de :
  • 400 g aluat foietaj,
  • 2 cepe ,
  • 2 mere,
  • 50 g unt,
  • marar proaspat,
  • putina branza ( cascaval,telemea,mozzarella etc),
  • 1 galbenus de ou pentru uns,
  • sare
Portii: 32
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri aperitiv cu mere si ceapa:

Taiem ceapa julienne si o calim pana se inmoaie in 50 g unt. Adaugam merele taiate cubulete nu foarte mici si le calim impreuna pentru cca 5 minute,pana se inmoaie si merele. Adaugam putina sare dupa gust. Branza (eu am folosit telemea) o pisam cu o furculita,adaugam marar tocat marunt si sare daca mai este nevoie.


Taiem aluatul foietaj in triunghiuri. Pe fiecare triunghi,in mijloc punem cate o lingurita din compozitia de mere si ceapa,peste presaram putina branza si asezam o crenguta de marar proaspat. Ungem marginile triunghiurilor cu galbenus de ou si asezam aperitivele intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 20 de minute,pana se rumenesc frumos.


Sunt delicioase atat calde cat si reci ! Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri aperitiv cu mere si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MIUTA 1

03.06.2012, 20:44

Foarte interesant mi-ai facut pofta

iri_iri 1

03.06.2012, 23:13

interesanta combinatie

Laly 1

03.06.2012, 23:28

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere