Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 5298 vizualizari

 

O reteta preluata din bucataria italiana a Danelutzei...

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 125 g zahar
  • 150 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 250 ml iaurt
  • 130 ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu ciocolata si iaurt:

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam.


Faina o amestecam cu praful de copt si punem cate un putin, amestecind continuu si alternand cu laptele.Iese o compozitie ca pentru chec.


Turnam compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.


Se taie dupa racirea completa.


E foarte buna la cafea. ;)
Cand am taiat-o si am vazut consistenta din interior m-am speriat :)) ca nu s-a copt bine,dar asa trebuie sa fie.Un pic "crocanta" la exterior si moale/umeda la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu ciocolata si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (23)

Miha 1

11.09.2009, 16:43

Multumesc!

ionix 1

11.09.2009, 18:05

vaaai, am terminat-o si s-a racit un picut... am tait un pic din ea si are un gust offfffff... exact cum doctorul nu mi-a recomandat hehehehehe... sunt fanul tau numarul 1... pup... weekend placut alaturi de cei dragi....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ciocolata