Trufe cremoase si ciocolatoase

de Miha in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 6816 vizualizari

 

cremoase si ciocolatoase, visul oricarui ciocoholic :))

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lichior de migdale
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cremoase si ciocolatoase:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.

Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.

Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete. Se da din nou la rece pana la intarirea completa.

Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.

Sursa

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de lichior va place sau puteti renunta la el

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cremoase si ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Cris2711 1

11.10.2011, 18:43

Si nu trebuie o mie de ingrediente o sa o pregatim si noi

Miha 1

14.10.2011, 23:15

Eiii...ce reteta ati scos voi de la naftalina dragelor...

angelika 1

25.01.2013, 09:17

Draga Miha, astazi am sa fac trufe dupa reteta ta. Deja prevad o mare bucurie in casa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata