Trufe cremoase si ciocolatoase

de Miha in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 4865 vizualizari

 

cremoase si ciocolatoase, visul oricarui ciocoholic :))

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lichior de migdale
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cremoase si ciocolatoase:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.


Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.


Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete. Se da din nou la rece pana la intarirea completa.


Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.


Sursa

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de lichior va place sau puteti renunta la el

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cremoase si ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Cris2711 1

11.10.2011, 18:43

Si nu trebuie o mie de ingrediente o sa o pregatim si noi

Miha 1

14.10.2011, 23:15

Eiii...ce reteta ati scos voi de la naftalina dragelor...

angelika 1

25.01.2013, 09:17

Draga Miha, astazi am sa fac trufe dupa reteta ta. Deja prevad o mare bucurie in casa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tort Raffaello