Trufe cremoase si ciocolatoase

de Miha in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 4228 vizualizari

 

cremoase si ciocolatoase, visul oricarui ciocoholic :))

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lichior de migdale
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cremoase si ciocolatoase:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi.


Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza. Amestecand continuu se adauga mascarpone, iar la sfarsit lichiorul de migdale.


Se pune la rece pana incepe sa se ingroase. Punem compozitia pe o bucata de hartie de copt si rulam, strangand bine la capete. Se da din nou la rece pana la intarirea completa.


Se portioneaza si se serveste ca atare sau cu cate un mot de frisca.


Sursa

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de lichior va place sau puteti renunta la el

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cremoase si ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Cris2711 1

11.10.2011, 18:43

Si nu trebuie o mie de ingrediente o sa o pregatim si noi

Miha 1

14.10.2011, 23:15

Eiii...ce reteta ati scos voi de la naftalina dragelor...

angelika 1

25.01.2013, 09:17

Draga Miha, astazi am sa fac trufe dupa reteta ta. Deja prevad o mare bucurie in casa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec rece cu biscuiti si ciocolata