Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Alt big yum! :)))
Intr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o manusa de unica folosinta si amestecam cu mana pana devine modelabila compozitia.
Pregatim o farfurie, cernem cacao neagra si/sau ornamente de cacao, apoi formam bilute aproximativ egale, le tavalim fie prin cacao, fie prin ornamente si le asezam pe un platou. Pudrati-le bine prin cacao, caci ele mai absorb pana se intaresc. Le dam la rece pana in momentul servirii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult