Trufe cu caramel, nuca si cacao

de laura_n in Dulciuri, 14 Aug 2015 | 1565 vizualizari

 

Alt big yum! :)))

 

INGREDIENTE

  • - crema caramel de casa
  • - nuca prajita, tocata grosier
  • - 1 lingura mare cu mascarpone
  • - 10-12 piscoturi
  • - 1 lingura rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe cu caramel, nuca si cacao:

Intr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o manusa de unica folosinta si amestecam cu mana pana devine modelabila compozitia.


Pregatim o farfurie, cernem cacao neagra si/sau ornamente de cacao, apoi formam bilute aproximativ egale, le tavalim fie prin cacao, fie prin ornamente si le asezam pe un platou. Pudrati-le bine prin cacao, caci ele mai absorb pana se intaresc. Le dam la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu caramel, nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

miki_a 1

16.08.2015, 11:04

ela 1

16.08.2015, 14:34

Ancutsa 1

10.03.2017, 12:28

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Invartita cu nuca