Trunchi Grenadier cu legume!

de Panacris in Peste, 3 Dec 2011 | 4025 vizualizari

 

Peste si legume colorate!

 

INGREDIENTE

  • trunchi de peste grenadier 500 g.
  • mazare boabe congelata 200 g.
  • morcovi proaspeti 2 bucati
  • ceapa alba 1 bucata
  • telina mica 1 bucata
  • ardei galben 1 bucata
  • ardei rosu 1 bucata
  • ardei verde 1 bucata
  • rosie 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • marar verde uscat 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi Grenadier cu legume!:

Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa, se taie in bucati mari, se adauga mazarea congelata, ardeii, rosiile, morcovii si telina taiate bucati. Se acopera cu apa, se asezoneaza cu boia dulce de ardei, marar, sare si piper si se lasa la fiert cca. 20 de minute. Dupa ce s/a patruns pestele se scoate pe un platou si se inconjoara cu legumele fierte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi Grenadier cu legume!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 21:45

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:07

pesteeeeee bun bun

Panacris 1

04.12.2011, 20:08

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Drob cu peste ton