Hering la cuptor

de pity19 in Peste, 6 Sep 2014 | 2019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pesti hering ( curatati de mate )
  • 3 ardei iuti
  • cateva capatani usturoi curatate
  • jumatate cana apa
  • sare
  • piper
  • jumatate de varza 
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hering la cuptor:

  1. Clatim pestele, curatam de mate si clatim iar.
  2. Condimentam cu sare si piper . Punem intr-o tava de cuptor cu putina apa.
  3. Adaugam usturoi si ardei iute. Dam la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la 180 gr.
  4. Clatim jumatatea de varza si tocam subtire. Condimentam cu sare si otet dupa gust.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hering la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

06.09.2014, 16:20

robert_badica 1

06.09.2014, 20:10

Andreea Caroline 1

06.09.2014, 20:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI