Tuica fiarta

de corina241 in Cocktail, 18 Dec 2010 | 5861 vizualizari

COMENTARII (18)

corina241 1

18.12.2010, 22:43

am publicat reteta in categoria cocktail-uri a fost cea mai apropiata optiune,deoarece nimeni nu a mai postat banala tuica fiarta

ionix 1

18.12.2010, 23:38

eu nu beau ţuică dar o prepar... aşa am facut-o şi eu când s-a tăiat porcul

corina241 1

18.12.2010, 23:45

ionix ai pus chiar si furci
eu beau 2 guri de bofta dintr-o cescuta,dar cu pofta,sa zic asa ca apoi ma ia de cap

ionix 1

18.12.2010, 23:51

mie-mi place mirosul de ţuică fiartă... dar chiar nu pot să beau... normal că ţi-am dat furci
ps: superbă poza de la avatar...

LUK 1

19.12.2010, 00:18

yep 5

RuxyRux 1

19.12.2010, 00:40

Aici nu ma bag ....dar las toate furcu

La Ancuta 1

19.12.2010, 01:46

De cand nu am facut tuica fiarta. Cu rachiu din Ardeal nu merge

corina241 1

19.12.2010, 02:04

eu cu tuica fiarta,de la tina rachiul si sa vezi ce vorbim singure apoi

corina241 1

19.12.2010, 02:04

ok ruxy

Ina 1

19.12.2010, 08:30

eu am alta varianta de tuica fiarta: cu leustean Mi-ai dat ideea publicarii ei; nu m-as fi gandit sa pun reteta asta
Noroc!!!

Ina 1

19.12.2010, 08:31

Sidy 1

19.12.2010, 08:47

La cat de tare e palinca din Ardeal....fiarta cu piper iti da in cap de nu te vezi....asa ca o lasam asa....natur
Interesante ideile voastre ....si cu leustean...zau ca n-am auzit

gaby_duceag 1

19.12.2010, 09:21

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 09:41

heeeeeeeeei, repede ati venit la o tuica fiarta pe frigul asta ................buna,buna.............

Ina 1

19.12.2010, 17:26

cu leustean am servit prima data la Cavnic, in Maramures. De atunci, doar asa fac
Ii da si aroma si culoare

giuliana 1

20.12.2010, 07:32

buna pe frigurile astea

MotanLaOale 1

20.12.2010, 10:48

buna tare tare

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:57

foarte buna pentru raceala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata