Turta dulce

de lacrimioara in Dulciuri, 20 Aug 2011 | 2701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 200 grame zahar,
  • 2 oua+2 galbenuse,
  • 9 linguri miere,
  • 2 lingurite bicarbonat stins in zeama de lamaie,
  • 1 lingurita scortisoara.

Glazura

  • 2 albusuri
  • 1 lingurita zeama lamaie,
  • 100 grame zahar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta dulce:

Se amesteca toate igredientele si se face un aluat care se intinde ceva mai gros .


Se fac forme dupa dorinta sau se ia cate un pic din aluat si se fac bile mai mici dupa care le turtim si le facem ca turta dulce de cumparat.


Le punem in tava la copt si le bagam la cuptor incalzit la 180 grade 15 minute pana se rumenesc putin .


Dupa ce s-au racit le dam prin glazura adica cele 2 albusuri ramase care se bat spuma cu zaharul si zeama de lamaie.


Dupa ce le-am dat prin glazura le punem la uscat pe un gratar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

20.08.2011, 18:26

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2011, 23:38

ce pofta imi este!!! chiar imi doream sa fac turta dulce singura,,,acasa! Le voi incerca! multumesc! Dar pana atunci trebuie sa ma duc sa imi cumapr!

iri_iri 1

21.08.2012, 20:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dulsineea