Turta dulce

de lacrimioara in Dulciuri, 20 Aug 2011 | 2073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 200 grame zahar,
  • 2 oua+2 galbenuse,
  • 9 linguri miere,
  • 2 lingurite bicarbonat stins in zeama de lamaie,
  • 1 lingurita scortisoara.

Glazura

  • 2 albusuri
  • 1 lingurita zeama lamaie,
  • 100 grame zahar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta dulce:

Se amesteca toate igredientele si se face un aluat care se intinde ceva mai gros .


Se fac forme dupa dorinta sau se ia cate un pic din aluat si se fac bile mai mici dupa care le turtim si le facem ca turta dulce de cumparat.


Le punem in tava la copt si le bagam la cuptor incalzit la 180 grade 15 minute pana se rumenesc putin .


Dupa ce s-au racit le dam prin glazura adica cele 2 albusuri ramase care se bat spuma cu zaharul si zeama de lamaie.


Dupa ce le-am dat prin glazura le punem la uscat pe un gratar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

20.08.2011, 18:26

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2011, 23:38

ce pofta imi este!!! chiar imi doream sa fac turta dulce singura,,,acasa! Le voi incerca! multumesc! Dar pana atunci trebuie sa ma duc sa imi cumapr!

iri_iri 1

21.08.2012, 20:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu miere