Turta dulce

de lacrimioara in Dulciuri, 20 Aug 2011 | 3022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 200 grame zahar,
  • 2 oua+2 galbenuse,
  • 9 linguri miere,
  • 2 lingurite bicarbonat stins in zeama de lamaie,
  • 1 lingurita scortisoara.

Glazura

  • 2 albusuri
  • 1 lingurita zeama lamaie,
  • 100 grame zahar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta dulce:

Se amesteca toate igredientele si se face un aluat care se intinde ceva mai gros .

Se fac forme dupa dorinta sau se ia cate un pic  din aluat si se fac bile mai mici dupa care le turtim si le facem ca turta dulce de cumparat.

Le punem in tava la copt si le bagam la cuptor incalzit la 180 grade 15 minute pana se rumenesc putin .

Dupa ce s-au racit le dam prin glazura adica  cele 2 albusuri ramase care se bat spuma cu  zaharul si zeama de lamaie.

Dupa ce le-am dat prin glazura le punem la uscat pe un gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (11)

Cris2711 1

20.08.2011, 18:26

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2011, 23:38

ce pofta imi este!!! chiar imi doream sa fac turta dulce singura,,,acasa! Le voi incerca! multumesc! Dar pana atunci trebuie sa ma duc sa imi cumapr!

iri_iri 1

21.08.2012, 20:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Halva grecească