Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta by Corina33. A iesit minunat de buna....
Glazura :
Se caramelizeaza zaharul, apoi se stinge cu apa si se lasa la foc mic pana se dizolva caramelul. Se da la racit.
Se amesteca in sirop scortisoara , praful de copt stins cu zeama de lamaie si faina. Se mixeaza bine ca sa nu ramana cocoloase, apoi se toarna in tava 25 / 35 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit pentru 35 - 40 minute. Se face pentru siguranta testul scobitorii.
Intr-un vas pe foc mic se topesc ciocolata , untul si frisca lichida. Cand s-a obtinut o glazura omogena se da putin la racit apoi se repartizeaza pe cubuletele de prajitura foarte bine racita. Se presara deasupra ciocolata alba rasa, ornamente colorate de zahar sau altele.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult