Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru aceste turte,am vazut si eu aceasta metoda mai usor de facut ceea ce va recomand si voua
Cu cateva zile inaintea Ajunului,coacem pe o tabla sau pe tava de la aragaz,jumatati de foi de placinta cu mare atentie pentru ca fiind foarte subtiri se ard repede;le punem una peste alta pe o tava mare.
Pe 23 Decembrie seara,pregatim siropul din 1l apa,3cani cu zahar,coaja de lamaie,esenta de vanilie si lasam sa clocoteasca;in alt vas punem nuca macinata amestecata cu restul de zahar si zahar vanilat
Pe un platou punem cate o foaie,le insiropam cu o pensula iar dupa 4-5foi punem un strat generos de nuca;procedam asa pana le terminam;pe ultima foaie punem nuca de cocos,acoperim platoul cu folie de aluminiu pana a doua zi cand taiem turtele in portii si impartim pentru sufletele celor disparuti dar aveti grija prima portie sa fie data in casa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult