Turtite cu salata

de epurasha2bb in Pui, 30 Mar 2010 | 1575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina(cam jumate de castron de mixer)
  • 1/2plic drojdie granule
  • 1 vf lingura de sare
  • 1/2 pahar apa calduta
  •  o lingurita de unt topit
  • pt.salata:legume, (eu am avut andive )usturoi si ceapa, carne de pui fiarta,sare, piper,
  • pt.maioneza:1 galbenus crud, ulei, sare, mustar, putina zeama de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite cu salata:

Se framanta aluatul ca de paine punand intr-un castron faina la tempertura camerei si in mijlocul ei faceti groapa cu pumnul si adaugati drojdia si untul topite in apa calduta.Apoi mai adaugati apa calduta la nevoie si framantati bine.Apoi intindeti cu sucitorul foi rotunde si foarte subtiri.Le coaceti intr-o tigaie gen Doubletta cu fundul gros sau un tuci,la foc potrivit , intorcand pe ambele parti.Le scoateti sa se raceasca si pregatiti salata de legume cu maioneza.Eu am curatat , spalat si tocat 2 andive, le-am fiert in apa cu sare si putin otet, le-am scurs, le-am racit bine si le-am amestecat cu maioneza, 2 graunti de usturoi tocati, 2 felii de ceapa tocate pestisori si carnita curatata si tocata marunt de la un picior de pui fiert.Totul am amestecat bine si am servit in mijlocul turtitelor cu un mot de cascaval ras fin si cateva frunzulite de rucola.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite cu salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

31.03.2010, 08:40

multumescfrumos tuturor! in special Sylviei pentru atentia acordata si pt.nota!

monyka 1

31.03.2010, 11:25

felicitari ai niste retete f bune si imi place.Am facut si eu reteta ta si lea placut foarte mult.Sotul mia zis ca mai vrea

epurasha2bb 1

01.04.2010, 08:54

multumesc frumos monika si bine ai venit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui