Ciulama de pui

de Valclaudia in Pui, 3 Noi 2013 | 2064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (superioare)
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri de ulei
  • cateva boabe de piper
  • 1 legatura zdravana de marar verde
  • 2 ardei (rosu si verde)
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 iaurt mic
  • 1 lingura faina (cu varf)
  • un praf de usturoi granulat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Curatam pulpele de piele, le spalam.


Curatam ceapa,mararul si ardeii, le spalam de asemenea.


Trecem ceapa si 3/4 din cantitatea de marar prin robot. Le calim la foc potrivit in 3 linguri de ulei.


Adaugam ardeiul taiat bucati, sare si piper dupa gust, carnea de pui si o cana cu apa.


Lasam sa fiarba acoperit, la foc potrivit cca 30 min.


Amestecam iaurtul cu faina, adaugam cateva linguri de apa daca este nevoie, asa incat amestecut sa nu aiba cocoloase.


Turnam acest amestec in cratita peste carnea si sosul obtinut prin calirea cepei cu ardeii. Amestecam din cand in cand sa nu se prinda mancarea (10 minute).


La final mai presaram marar verde tocat si usturoi granulat si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

03.11.2013, 19:52

mi-ai facut pofta Claudito

laura_n 1

03.11.2013, 20:18

am si eu una in plan

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana