Turtite dulci

de Betty96 in Prajituri, 9 Iul 2013 | 1474 vizualizari

 

Sunt un adevarat deliciu atunci cand aveti nevoie de ceva dulce, bun si healty deoarece nu contine decat foarte putin zahar ;)

 

INGREDIENTE

  • 700 gr biscuiti de post
  • 200 gr grau presat
  • 200 gr ovaz
  • 1 ou
  • 4 lingurite dulceata de visine (sau visine proaspete daca aveti)
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 linurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • apa
  • 5 lingurite iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite dulci:

Mai intai se macina biscuitii impreuna cu graul si fulgii de ovaz apoi se pune oul, iaurtul, zaharul vanilat, dulceata, scortisoara si se amesteca punandu-se cate putina apa pana se obtine o coca mai groasa decat cea de la clatite care curge greu. Se pun cu lingura in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pana se intaresc usor si se rumenesc. Ele se vor mai intari si dupa ce le scoateti asa ca nu va faceti griji daca sunt usor moi cand le scoateti.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

05.09.2013, 08:16

La multi ani!

MIUTA 1

05.09.2013, 16:41

La multi ani!

Rocsi 1

05.09.2013, 22:37

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata - Croissants