Tzatziki

de Miha in Sosuri, 23 Aug 2009 | 3472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti proaspeti
  • 200 g smantana sau iaurt gras
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari.


Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena.


Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Castravetii si smantana trebuie tinute la frigider inainte de folosire,sa fie foarte reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ANCA 1

24.08.2009, 15:12

Miha, la noi se gaseste in hipermarketurile mari menta! acum ca mi-ai zis, sigur ma voi gandi la tine!

anaiordan 1

28.08.2009, 00:55

delicios intotdeauna ..va mai dau si eu un sfat...ce m-au invatat si pe mine niste tanti grecoaice de aici...sa stoarceti castravetele de zeama, va iesi mai consistent sosul..nu va mai fi zemos...asta depinde de fiecare...dar delicios

adry88 1

13.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)