Tzatziki

de Miha in Sosuri, 23 Aug 2009 | 6193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti proaspeti
  • 200 g smantana sau iaurt gras
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari.

Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena.

Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Castravetii si smantana trebuie tinute la frigider inainte de folosire,sa fie foarte reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ANCA 1

24.08.2009, 15:12

Miha, la noi se gaseste in hipermarketurile mari menta! acum ca mi-ai zis, sigur ma voi gandi la tine!

anaiordan 1

28.08.2009, 00:55

delicios intotdeauna ..va mai dau si eu un sfat...ce m-au invatat si pe mine niste tanti grecoaice de aici...sa stoarceti castravetele de zeama, va iesi mai consistent sosul..nu va mai fi zemos...asta depinde de fiecare...dar delicios

adry88 1

13.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos vanatoresc cu ceafa de porc