Tzatziki

de Miha in Sosuri, 23 Aug 2009 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti proaspeti
  • 200 g smantana sau iaurt gras
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari.


Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena.


Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Castravetii si smantana trebuie tinute la frigider inainte de folosire,sa fie foarte reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ANCA 1

24.08.2009, 15:12

Miha, la noi se gaseste in hipermarketurile mari menta! acum ca mi-ai zis, sigur ma voi gandi la tine!

anaiordan 1

28.08.2009, 00:55

delicios intotdeauna ..va mai dau si eu un sfat...ce m-au invatat si pe mine niste tanti grecoaice de aici...sa stoarceti castravetele de zeama, va iesi mai consistent sosul..nu va mai fi zemos...asta depinde de fiecare...dar delicios

adry88 1

13.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Sos tomat cu usturoi