Tzatziki de ridichi

de Catalina L in Salate, 16 Iul 2020 | 2319 vizualizari

 

 "retete de vara"
Este sezonul ridichilor, trebuie sa profitam caci sunt foarte bune pentru sanatate.
Iata deci o reteta rapida si usoara ideala de facut seara.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/tzatziki-de-ridichi.html
 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de ridichi
  • 1 ceapa verde mica
  • 2 linguri de iaurt grec
  • sare, paprika
  • 3 foi de busuioc
  • 1 lingura buna de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki de ridichi:

Spalati ridichile si taiati-le baza si varful.

Mixati ridichile cu ceapa si busuiocul (nu chiar foarte fin).

Pastrati cateva ridichi intregi pentru decorul final.

Amestecati ridichile mixate cu iaurtul grec si puneti sare dupa gust.

Puneti intr-o farfurie/bol de prezentare, decorati cu ridichile intregi, presarati papika si varsati un pic de ulei de masline.

Serviti imediat cu paine completa sau pita.

TIPS-URI

1

Trebuie consumata imediat caci ridichile vor lasa apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki de ridichi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr