Ultimele oua

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 2181 vizualizari

 

le-am numit asa ca mi se parea prea banal sa zic oua umplute si fiindca le-am facut din ultimele oua rosite de soacra mea vineri ca la ei asa e obiceiul sa imparta si la o saptamana dupa Paste si am mai avut cateva oua fierte si am zis sa le fac umplute ca nu mai facusem de mult timp.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte
  • 1 galbenus crud
  • ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • 1 graunte de usturoi
  • 5 ciuperci champignion
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ultimele oua:

Am tocat marunt ciupercile curatate si le-am calit putin.Le-am lasat sa se raceasca si intre timp am amestecat 2 galbenusuri fierte cu cel crud si am facut o maioneza cu ulei, zeama de lamaie si mustar.Apoi am adaugat pe rand si celelalte galbenusuri fierte si usturoiul dat pe razatoare.


Ultima data am adaugat ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat marunt si ciupercile calite si racite.am amestecat,am dat un praf de sare si piper, am lasat la rece putin si apoi am umplut jumatatite de ou fiert(albusurile).

 

TIPS-URI

1

puteti orna cu patrunjel verde, masline negre sau ardei rosu deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ultimele oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

epurasha2bb 1

20.04.2010, 16:42

multumesc fetelor!
cccris si eu fac foaarte rar dar sunt principalul beneficiar!

nadina73 1

20.04.2010, 17:43

super ideia cu ciuperci nu am facut numai cu pateu si cu ton,buna ideie ,mi ales ca eu sant inebunita dupa ciuperci,5 furuculite roberta

epurasha2bb 1

20.04.2010, 17:59

mersi nadina, o sa incerc si eu cu ton! cu pateu am mai facut si stiu ca e tare bun dar cu ton nu am incercat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne