Ultra prajitura de ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 10 Dec 2010 | 4679 vizualizari

 

Este cea mai si cea mai si cea mai ciocolatoasa prajitura de ciocolata pe care am mancat-o vreodata!!! Reuseste sa te incante pe deplin!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50 gr cacao
  • 275 gr zahar pudra
  • 175 gr unt
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
  • 175 gr ciocolata neagra topita
  • 80 gr frisca
  • 125 gr apa fierbinte  
  • Sosul de ciocolata:
  • 2 linguri nutella,
  • o ciocolata topita si putina apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ultra prajitura de ciocolata:

1. Incalziti cuptorul la 170 grade. Tapetati cu hartie pergament o tava de copt, sau o tava de chec( cum doriti).


2. Puneti la mixer toate ingredientele, mai putin apa fierbinte.


3. Mixati totul pana compozitia pana devine o crema spumoasa.


4. Treptat incorporati apa fierbinte( din mai multe reprize).


5. Puneti totul in tava pregatita.


6. Cu o furculita faceti urme adanci in mijlocul prajiturii, apoi nivelati frumos peste tot.


7. Coaceti vreme de 45- 50 de minute, sau pana prajitura se intareste bine.


8. Raciti prajitura pe un gratar.


9. Serviti cu sos de ciocolata deasupra.


Sosul de ciocolata:


Pe foc intr-un ibric, punem putina apa ( cateva linguri, 2-3), topim ciocolata si adaugam si nutella. Amestecam si daca mai este nevoie subtiem cu inca putina apa.


Servim cu mare placere!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ultra prajitura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

13.12.2010, 11:11

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:14

ce bine arata ruxy ai atins punctul meu slab coacazeleeeeee

RuxyRux 1

15.12.2010, 16:50

Si mie imi plac foarte mult Ligiutza....de regula nu-mi lipsesc din frigider

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata