Coronita cu piersici

de Valyvalentyna in Prajituri, 15 Iul 2014 | 1096 vizualizari

 

O prajitura f buna si f rapida de preparat.!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1 esenta vanilie,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 plic praf de copt,
  • 6 linguri ulei,
  • 7-8 linguri faina,
  • 6 linguri de zahar,
  • 12 linguri de lapte,
  • un praf de sare,
  • 4-5 piersici,
  • 1 lingura ulei si 1 lingura faina pt. uns tava,
  • zahar pudra pt. pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu piersici:

Separam albusurile de galbenus si batem spuma cu putina sare albusurile, dupa adaugam si zaharul si batem pina optinem o bezea, in galbenusuri punem esenta cu uleiul le omogenizam bine si le turnam peste albusuri si amestecam cu o spatula de jos in sus cu grija apoi adaugam zaharul vanilat, praful de copt si faina in ploaie amestecand cu grija iar la final laptele si omogenizam bine.


Turnam compozita intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Punem pe fundul tavii citeva bucatele de piersici {piersicile le decojim de coaja si le taiem cubulete mai mici} Apoi turnam compozitia si la final mai preseram citeva bucatele de piersici, bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos {pina trece testul cu scobitoarea}.


Cind este gata se lasa sa se racesca si se pudreaza cu zahar pudra apoi se poate servi.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

robert_badica 1

15.07.2014, 21:06

Rocsi 1

15.07.2014, 22:34

Ce buna!

Valyvalentyna 1

16.07.2014, 07:24

Va multumesc tuturor..!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si visine