Coronita cu piersici

de Valyvalentyna in Prajituri, 15 Iul 2014 | 932 vizualizari

 

O prajitura f buna si f rapida de preparat.!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1 esenta vanilie,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 plic praf de copt,
  • 6 linguri ulei,
  • 7-8 linguri faina,
  • 6 linguri de zahar,
  • 12 linguri de lapte,
  • un praf de sare,
  • 4-5 piersici,
  • 1 lingura ulei si 1 lingura faina pt. uns tava,
  • zahar pudra pt. pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu piersici:

Separam albusurile de galbenus si batem spuma cu putina sare albusurile, dupa adaugam si zaharul si batem pina optinem o bezea, in galbenusuri punem esenta cu uleiul le omogenizam bine si le turnam peste albusuri si amestecam cu o spatula de jos in sus cu grija apoi adaugam zaharul vanilat, praful de copt si faina in ploaie amestecand cu grija iar la final laptele si omogenizam bine.

Turnam compozita intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Punem pe fundul tavii citeva bucatele de piersici {piersicile le decojim de coaja si le taiem cubulete mai mici} Apoi turnam compozitia si la final mai preseram citeva bucatele de piersici, bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos {pina trece testul cu scobitoarea}.

Cind este gata se lasa sa se racesca si se pudreaza cu zahar pudra apoi se poate servi.

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Coronita cu piersici-0
Coronita cu piersici-1
Coronita cu piersici-2
Coronita cu piersici-3
Coronita cu piersici-4
Coronita cu piersici-5
Coronita cu piersici-6
Coronita cu piersici-7
Coronita cu piersici-8
Coronita cu piersici-9

COMENTARII (5)

robert_badica

robert_badica 1

15.07.2014, 21:06

Rocsi

Rocsi 1

15.07.2014, 22:34

Ce buna!

Valyvalentyna

Valyvalentyna 1

16.07.2014, 07:24

Va multumesc tuturor..!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!