Un pranz gata in 15 minute

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2011 | 4869 vizualizari

 

Rapid si bun! Pe vremea asta cu iz de Ecuator, cand n-ai chef de stat mult in bucatarie...merge perfect!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 bucati carne de porc pentru gratare
  • 1 bucata carnati de casa
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un pranz gata in 15 minute:

Se taie cartofii in forma dorita, se stropesc cu ulei, amestecandu-i, apoi se pun la prajit in tigaie teflonata.Se adauga si carnatul, apoi carnea condimentata cu sare si piper. Dupa 10 minute, timp in care intoarcem gratarele si amestecam cartofii, adaugam oul, pt ca el se face mai repede. Saram cartofii  si amestecam cu grija.

Masa e gata! E pentru 2 persoane sau ma rog, pentru un mare gurmand!!..:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Un pranz gata in 15 minute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:21

Lau 1

29.08.2011, 13:35

bun

alinutzika 1

29.08.2011, 14:18

Onesta...cu un cutit obisnuit imi ia de 3 x mai mult timp, dar eu folosesc cutit special pt cartofi...
Asa ca....si tu poti atinge recordul meu...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si galuste de cartofi