Mancare cu fasole galbena si carne de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2012 | 6640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena proaspata
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 3 fire de cepa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • marar verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu fasole galbena si carne de pui:

Carnea de pui o spalam, o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat, spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2  min. Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite. Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam si fasolea spalata, curatata si rupta in bucati potrivite. Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul. Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute, apoi adaugam  pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute. La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si...va astept la masa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu fasole galbena si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:30

Inca n-am facut fasole noua.. dar tare mult imi place!

Sidy 1

15.06.2012, 07:09

Minunat !!!

Cris2711 1

17.06.2012, 13:41

ador fasolea galbena,toate rezervele de acasa le-am epuizat,super reteta ,Medi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu fasole verde