Mancare cu fasole galbena si carne de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2012 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena proaspata
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 3 fire de cepa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • marar verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu fasole galbena si carne de pui:

Carnea de pui o spalam, o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat, spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min. Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite. Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam si fasolea spalata, curatata si rupta in bucati potrivite. Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul. Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute, apoi adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute. La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si...va astept la masa!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu fasole galbena si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:30

Inca n-am facut fasole noua.. dar tare mult imi place!

Sidy 1

15.06.2012, 07:09

Minunat !!!

Cris2711 1

17.06.2012, 13:41

ador fasolea galbena,toate rezervele de acasa le-am epuizat,super reteta ,Medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu carnati afumati