Mancare cu fasole galbena si carne de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2012 | 4206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena proaspata
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 3 fire de cepa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • marar verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu fasole galbena si carne de pui:

Carnea de pui o spalam, o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat, spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min. Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite. Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam si fasolea spalata, curatata si rupta in bucati potrivite. Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul. Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute, apoi adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute. La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si...va astept la masa!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu fasole galbena si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Sim0na 1

14.06.2012, 22:30

Inca n-am facut fasole noua.. dar tare mult imi place!

Sidy 1

15.06.2012, 07:09

Minunat !!!

Cris2711 1

17.06.2012, 13:41

ador fasolea galbena,toate rezervele de acasa le-am epuizat,super reteta ,Medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Fidelute scazute cu pui