Unt de alune de padure

de laylalala in Dulciuri, 28 Feb 2010 | 2982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr alune de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de alune de padure:

Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca 5 minute, apoi freaca-le cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura coaja.

Mizeaza alunele intr-un blender pana devin o pasta groasa, aprox. 5-10 minute.

Pasta obtinuta se pune in borcan, se inchide si se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 14:16

madi_marin 1

28.02.2010, 16:55

super....mie imi place mult untul de arahide...dar nu am facut niciodata.....si cu alune de padure cred ca e si mai gustos....

epurasha2bb 1

06.03.2010, 09:29

super ! nu credeam ca e asa simpla reteta! am sa fac si eu , crd ca e ideal de folosit la prajituri, la creme, la torturi, la biscuiti mai ales! mniam , mniam!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri decorative