Unt de alune de padure

de laylalala in Dulciuri, 28 Feb 2010 | 5648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr alune de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de alune de padure:

Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca 5 minute, apoi freaca-le cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura coaja.
Mizeaza alunele intr-un blender pana devin o pasta groasa, aprox. 5-10 minute.
Pasta obtinuta se pune in borcan, se inchide si se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

28.02.2010, 14:16

madi_marin 1

28.02.2010, 16:55

super....mie imi place mult untul de arahide...dar nu am facut niciodata.....si cu alune de padure cred ca e si mai gustos....

epurasha2bb 1

06.03.2010, 09:29

super ! nu credeam ca e asa simpla reteta! am sa fac si eu , crd ca e ideal de folosit la prajituri, la creme, la torturi, la biscuiti mai ales! mniam , mniam!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri decorative