Bavareza de mure

de daniastefania in Dulciuri, 15 Feb 2015 | 540 vizualizari

 

Astazi va invit la o portie de bavareza de mure. Usoara, delicata si dulcee!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mure congelate
  • 100 gr + 3 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 3 albusuri de ou
  • 1 plic gelatina
  • Ulei pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavareza de mure:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele, pasate anterior, se pun la fiert impreuna cu 100 gr zahar. Le fierbem la foc mic cam 5 minute. Strecuram sosul de mure obtinut printr-o sita, pentru a nu ramane seminte. Adaugam gelatina si amestecam bine sa se dizolve.


Batem bine frisca si o adaugam la mure. Albusurile se bat spuma cu 3 lingurite de zahar. Adaugam si spuma, usor, la mure.


Ungem cu putin ulei o forma de savarina. Turnam compozitia de mure, in forma si dam la congelator, pana se intareste.


O scoatem apoi din forma si servim o portie sanatoasa!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

15.02.2015, 20:15

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:41

Cred ca este foarte raciroas si delicioasa

Catalina L 1

19.03.2015, 07:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!