Valurile Dunarii

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 oua
  • 250gr. unt
  • 250gr.zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • vanilie
  • 300g faina
  • praf de copt
  • visine din compot  
  • crema instant de vanilie
  • glazura ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valurile Dunarii:


Zaharul + untul se amesteca pana se face o pasta,apoi pe rand se adauga oualele intregi(fara coaja:))).Apoi se adauga faina si praful de copt.

Aceasta compozitie se imparte in doua. In una din ele se adauga cacao.

Compozitia alba se pune in tava apoi se aseaza si cea neagra si se fac cateva dungi cu cutitul,furculita..etc




Se aseaza si visinele fara samburi si se da la cuptor pentru cca 40 min.




Se face crema si glazura de ciocolata dupa instructiunile de pe plic si apoi se orneaza prajitura .Se pune mai intai crema apoi glazura.




Eu am insiropat blatul cu zeama de la compotul de visine.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Valurile Dunarii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Oana 1

25.10.2009, 18:17

Codnuti, de obicei la foc mediu spre mic, pe gratarul de sus. Eu habar nu am cate grade are cuptorul meu, nu-mi arata...iar ca sa fii sigura ca nu se arde, coace cum ti-am zis mai sus

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:45

mai ai?

Michelle 1

26.10.2009, 08:51

la 180 grade

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu unt umplute cu dovleac placintar