Vanata cu carnati

de anca_rm in Mancaruri de legume, 7 Noi 2013 | 1470 vizualizari

 

O bunatate la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • -2 vinete
  • -2 carnati
  • -2 catei usturoi
  • -o rosie
  • -150 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vanata cu carnati:

Vinetele le spalam si le stergem de apa .


Le taiem rondele de grosimea unui deget.


Carnatii ii taiem si pe ei rondele.


Usturoiul il taiem rondele sau il tocam . Eu l-am pus rondele .


Rosiile trebuie taiate cubulete sau felii subtiri .


Tava o ungem cu ulei si asezam in ea vinetele astfel incat sa se suprapuna putin bucatile , peste vinete punem carnatii , usturoiul si rosiile si le dam la cuptor pentru 10 minute.


Intre timp taiem cascavalul , sau il razuim . O sa-l punem dupa 15 minute peste vinete , dam din nou la cuptor pana cand cascavalul se rumeneste frumos .


Pofta buna.


 

TIPS-URI

1

daca nu va place usturoiul il puteti elimana

2

se poate servi cu un sos de smantana cu usturoi sau castraveti , sau combinat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vanata cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

07.11.2013, 17:16

Rocsi 1

07.11.2013, 19:45

loredanaaa 1

08.11.2013, 00:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor