Vanilla Cupcakes with Rasberry frosting

de Ela68 in Prajituri, 5 Mar 2013 | 1928 vizualizari

 

Am folosit zmeura proaspata care da un gust racoritor si accentueaza in acelasi timp savoarea ciocolatei albe.
Pentru cine doreste, poate face aluatul brioselor avand ca baza ciocolata, astfel, gustul fructelor se va simti mult mai puternic.

 

INGREDIENTE

  • ingrediente briose :
  • 200 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de sare
  • 200 ml lapte
  • 110 gr unt moale
  • 1 lingurita zahar vanilat alb pudra
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • Pentru frosting :
  • 100 gr ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 125 gr mascarpone
  • 300 gr zmeura
  • 200 gr zahar
  • 2 foi de gelatina
  • decor :
  • zmeurici si inimioare de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vanilla Cupcakes with Rasberry frosting:

Amestecam untul si zaharul. Adaugam oul si amestecam bine pana obtinem un aluat cremos. Adaugam zaharul vanilat. Apoi alternativ laptele si faina amestecata cu praful de copt. Adaugam carliontii de ciocolata si umplem 3/4 formele de briose (unse cu unt) cu amestecul obtinut si se dau la cuptor la foc mediu circa 25 minute.


Pentru frosting: Mai intai topim la bain-marie ciocolata cu 100 ml frisca lichida. Lasam la rece 2-3 ore, dupa care batem cu mixerul pana obtinem crema de ciocolata. Zmeura impreuna cu zaharul se pun pe foc si se lasa 15 minute sa fiarba. Se lasa sa se raceasca si se strecoara. Se bate cu mixerul crema de mascarpone impreuna cu siropul de zmeura, se adauga apoi crema de ciocolata, cele 100 ml de frisca ramasa-mixata si gelatina hidratata.


Decoram cu zmeurici si inimioare de ciocolata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vanilla Cupcakes with Rasberry frosting" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diana_k 1

06.03.2013, 17:38

ce frumoas esunt...si buneeee

mena29 1

06.03.2013, 18:49

Ela68 1

06.03.2013, 20:15

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci