Varza a la Cluj

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2010 | 17129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare
  • 500 gr carne tocata
  • o ceasca mare orez (aproximativ 300 gr)
  • cimbru (o lingura, tocat)
  • 3 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Varza se toaca  (depinde cum o preferati) si se freaca cu putina sare.

Se pune intr-un vas impreuna cu 200 ml apa si se fierbe aproximativ 15 minute amestecand, pana ce se inmoaie bine.

Ceapa tocata se caleste, se adauga carnea, pasta de tomate, sare si piper. Se calesc 10 minute.

Orezul se spala bine si se fierbe 10 minute in aproximativ 200 ml apa (pana se umfla si absoarbe apa. Se adauga cimbrul.

Cele trei compozitii se amesteca ; se potriveste gustul de sare si piper si se toarna intr-un vas termorezistent (yena, tuci, vas de lut, tajine) uns cu unt.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru o ora si jumatate.

Se serveste cu mamaligutza sau paine, cu ardei iute si smantana.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

gaby_duceag 1

28.10.2010, 00:01

petricaaa, abia acu' am vazut ce-ai scris aici. sarumana de aprecieri, insa...nu po' sa mint..vasele-s cosmaru' meu, si..nu vasele, ca eu murdaresc TOATA BUCATARIA).

eleny2010 1

13.11.2010, 15:45

gaby arata nemaipomenit..vreau si eu .. ma gandeam daca imi iese mankrik asta.. ca mi se pare putin complicat

eleny2010 1

13.11.2010, 15:48

bv ,felicitari petrica . esti o persoana deosebita din cate ai zis . Eu cred k fericirea vietii e s-ai un copilas pe care sa il ingrijesti,iubesti si sa il resfetii. nu prea ai noima viata cand esti singur. degeaba gatesti daca nu ai cui sa pui o farfurie de mancare pe masa si sa se minunateze ce fac manutele tale familia e ceva minunat. nu e usor dar e frumos.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita