Varza a la Cluj

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2010 | 11158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare
  • 500 gr carne tocata
  • o ceasca mare orez (aproximativ 300 gr)
  • cimbru (o lingura, tocat)
  • 3 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Varza se toaca (depinde cum o preferati) si se freaca cu putina sare.


Se pune intr-un vas impreuna cu 200 ml apa si se fierbe aproximativ 15 minute amestecand, pana ce se inmoaie bine.


Ceapa tocata se caleste, se adauga carnea, pasta de tomate, sare si piper. Se calesc 10 minute.


Orezul se spala bine si se fierbe 10 minute in aproximativ 200 ml apa (pana se umfla si absoarbe apa. Se adauga cimbrul.


Cele trei compozitii se amesteca ; se potriveste gustul de sare si piper si se toarna intr-un vas termorezistent (yena, tuci, vas de lut, tajine) uns cu unt.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru o ora si jumatate.


Se serveste cu mamaligutza sau paine, cu ardei iute si smantana.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

gaby_duceag 1

28.10.2010, 00:01

petricaaa, abia acu' am vazut ce-ai scris aici. sarumana de aprecieri, insa...nu po' sa mint..vasele-s cosmaru' meu, si..nu vasele, ca eu murdaresc TOATA BUCATARIA).

eleny2010 1

13.11.2010, 15:45

gaby arata nemaipomenit..vreau si eu .. ma gandeam daca imi iese mankrik asta.. ca mi se pare putin complicat

eleny2010 1

13.11.2010, 15:48

bv ,felicitari petrica . esti o persoana deosebita din cate ai zis . Eu cred k fericirea vietii e s-ai un copilas pe care sa il ingrijesti,iubesti si sa il resfetii. nu prea ai noima viata cand esti singur. degeaba gatesti daca nu ai cui sa pui o farfurie de mancare pe masa si sa se minunateze ce fac manutele tale familia e ceva minunat. nu e usor dar e frumos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi