Varza a la Cluj-vegetariana

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2010 | 8171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza cruda
  • zeama de la o lamaie
  • 100 gr soia granule
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 lg pasta de ardei
  • telina
  • o cana de orez
  • sare
  • cimbru
  • 300 ml smantana
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj-vegetariana:

Varza am tocat-o si am calit-o impreuna cu o cana de apa,sare si zeama de la lamaie si cimbru.

Orezul l-am fiert cu sare si putin ulei
Soia,impreuna cu ceapa tocata,morcovul si telina razuita,delikat si pasta de ardei le-am calit(intr-o cana de apa).

Asamblarea:
Am uns o tava cu ulei,am adaugat un strat de varza
un strat de smantana, un strat de orez
un strat de smantana si apoi un strat de soia
si tot asa pana am terminat compozitiile..ultimul strat sa fie smantana..se tapeaza tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o ora la foc potrivit

Concluzie:e super buna..mmm

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj-vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza , sarata (by medi )