Varza acra cu fasole rosie si carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 18 Iun 2013 | 2727 vizualizari

 

inspirata de la Panacris. Foarte buna combinatia!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 300g carnati afumati de casa
  • 150g coaste afumate
  • 400g fasole rosie (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare (daca este cazul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu fasole rosie si carnati:

Varza se tine in apa rece de pe o zi pe alta, se toaca fideluta si se stoarce bine.


Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.


Carnatii se taie rondele.


Fasolea se clateste bine in apa rece si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.


Se adauga carnatii si coastele si se mai calesc 10 minute.


Se presara boia si piper.


Se adauga varza, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 30-35 minute.


Se adauga fasolea rosie, se amesteca bine si se introduce in cuptor15-20 minute.


Cand a scazut zeama si prinde culoare este gata.


Se serveste cu smantana sau ardei iute cui ii place.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu fasole rosie si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

22.06.2013, 19:05

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:48

ce bunatate !

MotanLaOale 1

10.12.2013, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita cu costita afumata la Philips Multicooker