Varza acra cu fasole rosie si carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 18 Iun 2013 | 4401 vizualizari

 

inspirata de la Panacris. Foarte buna combinatia!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 300g carnati afumati de casa
  • 150g coaste afumate
  • 400g fasole rosie (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare (daca este cazul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu fasole rosie si carnati:

Varza se tine in apa rece de pe o zi pe alta, se toaca fideluta si se stoarce bine.


Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.


Carnatii se taie rondele.


Fasolea se clateste bine in apa rece si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.


Se adauga carnatii si coastele si se mai calesc 10 minute.


Se presara boia si piper.


Se adauga varza, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 30-35 minute.


Se adauga fasolea rosie, se amesteca bine si se introduce in cuptor15-20 minute.


Cand a scazut zeama si prinde culoare este gata.


Se serveste cu smantana sau ardei iute cui ii place.


Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu fasole rosie si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

22.06.2013, 19:05

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:48

ce bunatate !

MotanLaOale 1

10.12.2013, 11:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu carnati in vas Zepter