Varza calita

de LadyCrs in Porc, 28 Noi 2012 | 2722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 verze uriase
  • 2 cepe
  • o bucata de costita de porc ( sa zic ca am avut cam 300 de g)
  • pulpa de porc ( cam 300 de g)
  • o ceasca de bors (era prea dulce si sa o mai acresc un pic)
  • 4 linguri bulion
  • condimente dupa gust ( sare, piper, delikat, cimbru, boia)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Am avut 3 verze uriase romanesti pe care le-am tocat si apoi le-am frecat bine bine ( ghini ghini de tot :))) ) cu sare mare.


Am pus uleiul la incins ( in ceaun s-a petrecut procesul...) peste care am turnat carnea taiacata bucati ( pe care am condientat-o).


Dupa ce s-a rumenit indeajuns am adaugat si ceapa tocata marunt.


Dupa aceea am pus varza in ceaun. Am lasat-o cam 50 de minute pe foc.


Apoi am adaugat un pahar cu apa si o ceasca cu bors ( intrucat era prea dulce...sa se mai acerasca putin.) Dupa 10 minute am pus si cele 4 linguri de bulion si am condimenant-o dupa gust. Am lasat-o pe foc sa zic inca vreo 50 de minute pana a scazut ( important e sa se fiarba varza...timp in care eu faceam fagurii).


Apoi am introdus-o in cuptorul incins pentru 50 de minute la calit.


Se serveste cu mamaliga, ciusca, ceapa...sau clasica painica.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ANNA_46 1

29.11.2012, 01:53

Mmmm....Ce-mi place, super buna

gaby_gabytza 1

29.11.2012, 10:57

Sim0na 1

29.11.2012, 20:21

Buna!! Tocmai ce-am dovedit o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza calita