Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Varza o taiem fidelute subtiri, subtiri, dupa aceea punem ceapa la calit in ulei, unde adaugam si varza si lasam 2 min la inabusit cu capacul pus, iar dupa ce au trecut cele 2 min punem apa cat sa acopere varza si adaugam si costita spalata bine ( eu am pus costita la fiert inainte de a a adauga-o in varza).
Lasam sa fiarba la foc mare aprox, 15 min, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si dam la foc mediu sa fiarba pana ce zeama scade ( mie imi place varza calita cu mai multa zeama).
Inainte cu 20 de min adaugam sare, piperul, bulionul si cimbrul si lasam sa mai fiarba 20 de min.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult