Varza calita

de geobucataras in Porc, 29 Ian 2014 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza nici mare dar nici mica
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 4 bucatele costita afumata
  • sare, piper
  • ulei
  • cimbru
  • bulion 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Varza o taiem fidelute subtiri, subtiri, dupa aceea punem ceapa la calit in ulei, unde adaugam si varza si lasam  2 min  la inabusit cu capacul pus, iar dupa ce au trecut cele 2 min punem apa cat sa acopere varza si adaugam si costita spalata bine ( eu am pus costita la fiert inainte de a  a adauga-o in varza).

Lasam sa fiarba la foc mare aprox, 15 min, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si dam la foc mediu sa fiarba pana ce zeama scade ( mie imi place varza calita cu mai multa zeama).

Inainte cu 20 de min adaugam sare, piperul, bulionul si cimbrul si lasam sa mai fiarba 20 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

- Andreea - 1

29.01.2014, 14:07

Buna tare cu mamaliguta !!!

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:12

MotanLaOale 1

29.01.2014, 18:46

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carne de porc la cuptor