Varza calita cu carnati afumati

de Andra_Constantinescu in Porc, 8 Noi 2015 | 1656 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" va prezint o mancare apreciata de tatal meu si chiar si de sotul meu. Este foarte usor de facut si cred ca s-ar descurca si barbatii in bucatarie, mai ales daca au la indemana un robot, care le usureaza munca. La aceasta mancare partea dificila este ca trebuie sa mesteci mereu prin ea ca sa nu se prinda de cratita.

 

INGREDIENTE

  • 5 carnati de porc, afumati;
  • 2-3 linguri ulei;
  • o ceapa;
  • un ardei kapia;
  • o varza alba (circa 1 kg);
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingura pasta de tomate;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnati afumati:

Carnatii se taie in bucati mici si se calesc in ulei, intr-o cratita.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie marunt. Se pune impreuna cu ceapa la calit, peste carnati, adaugand si putina sare.


Varza se spala, se taie in bucati mari, care se introduc, pe rand, in robotul de bucatarie, pentru a le da pe razatoarea mare. Se pune in cratita, frecandu-se cu putina sare, apoi se lasa la calit, mestecand des. Spre final, trebuie avut grija sa nu se prinda de cratita. Tot atunci se adauga boiaua de ardei si pasta de tomate si se mai tine circa 5 minute la foc, se potriveste de sare, dupa care se poate servi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

08.11.2015, 23:35

Gicuta69 1

09.11.2015, 11:12

Mi-ai facut pofta...

miki_a 1

09.11.2015, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
PIZZA SALAMI