PIZZA SALAMI

de Panacris in Pizza, 11 Noi 2015 | 1305 vizualizari

 

No, asta e o rețetă să zic un pic mai complexă pentru un Bucătar începător;) Dar dacă are o Maricică, adică o mașină de preparat pâine, s-a scos;) Toate fetele îl vor aprecia ;) Așa că o aduc pentru Saptamana barbatilor care gatesc! ;) Spor și poftă bună! P.S. A fost cea mai apreciată pizza de Zmeișori, din toate timpurile :D Eu am pus pe seama că le era tare foame :d , dar se pare că nu au fost influențați de acest factor ;) Chiar a fost super bunăăăăăă ;) Așa că bărbați, spor la bucătărit ;)

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • faină albă de grâu 700 g,
  • sare iodata 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,
  • drojdie uscată 3 lingurițe,
  • apă 250 ml,
  • ulei de floarea soarelui 3 linguri.
  • UMPLUTURĂ:
  • cașcaval ras cca. 200 g,
  • oregano 2 g,
  • ketchup cca. 150 ml,
  • salam sal-crud cca. 200 g,
  • mozzarella 200 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA SALAMI:

In recipientul mașinii de paine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute. După ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină, și se întind două foi rotunde, apoi se așează în tavă și se începe montarea pizzei. Se unge cu ketchup, se asezonează cu oregano, apoi se pun feliile de cașcaval, feliile de salam și mini-mozzarella înjumătățită. Se asezonează din nou cu ketchup, oregano, cașcaval ras, apoi se introduce în cuptorul încins in prealabil, se lasă la cuptor cca. 25 de minute.Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA SALAMI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Camelya 1

12.11.2015, 10:25

Catalina L 1

13.11.2015, 21:40

-Licurici- 1

14.11.2015, 13:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Savarine cu dulceata de zmeura