Varza calita cu carne tocata

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 30 Sep 2015 | 3618 vizualizari

 

Buna ...da buna rau :)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg varza
  • 1 ceapa
  • 500 g carne tocata
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii mici
  • marar uscat
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carne tocata:

Mai intai curatam varza de foile externe si o tocam cu ajutorul robotului. O punem intr-un castron mare si o frecam bine cu sare.


Punem o tigaie incapatoare cu 100 ml ulei. Cand acesta s-a incins punem varza bine scursa de zeama cu sare lasata. Dam focul la potrivit , punem un pahar cu apa si amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn. Cand apa s-a evaporat iar varza s-a calit si este moale, punem sucul de rosii amestecam si mai lasam 10 minute apoi inchidem focul.


Separat curatam ceapa de coaja si o tocam marunt.


Punem o alta tigaie cu restul de ulei si cand acesta s-a incins punem ceapa si o lasam sa se caleasca. Adaugam carnea, sare si piper dupa gust si amestecam bine.Calim in continuare pentru alte 15-20 minute. Cand carnea este gata, inchidem focul.


Intr-un vas pentru cuptor ( neuns - varza are deja destul ulei) punem un prim strat din jumatate din cantitatea de varza, apoi punem un strat de carne si acoperim cu restul de varza .


Presaram marar uscat si ornam cu rondele de rosii .


Dam vasul la cuptor la 200 grade pana ce se rumenste usor la suprafata.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Andreea Caroline 1

02.10.2015, 16:49

mirela0911 1

05.10.2015, 10:56

Foarte buna!

Andreea Caroline 1

05.10.2015, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii