Chiftele umplute cu ou

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2014 | 1311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata
  • 2 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 1 ceapa mare
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 felii de paine
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu ou:

Ceapa o taiem si o calim in putin ulei.Carnea tocata o amestecam impreuna cu ceapa calita,cascavalul ras,ouale crude,mirodenile si paine inmuiata in apa.Cele 6 oua le punem la fiert,le racim si le taiem in doua.In palma punem cu lingura compozitia de carne tocata,in mijloc punem jumatate de ou si facem o bila rotunda pe care o turtim cu podul palmei.Fiecare piftea o trecem prin faina si ou si le prajim in ulei incins.Putem face orice garnitura.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 15:26

Reteta-Video 1

08.10.2014, 17:33

reisnaor_2006 1

14.10.2014, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene