Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan

de aziz in Mancaruri de legume, 30 Noi 2010 | 3583 vizualizari

 

daca ii luam snitelul va fi o mincare de post perfecta

 

INGREDIENTE

  • o varza(verde) de marime medie
  • 2 rosii
  • o ceapa medie
  • o cutie de ciupercute
  • citeva fileuri de piept de curcan(eu le-am cump deja file)
  • pesmet condimentat(are paprika dulce,usturoi supa instant are culoare portocalie)
  • 2 oua

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan:

varza se taie fideluta si se freaca cu putina sare;ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam rosiile cubulete si ciupecutele.lasam sa se intrepatrunda si adaugam varza completam cu apa ,foc medium ,lasam la fiert cam 40 minute,cind este fiarta varza adaugam un sos din 2 linguri pasta de tomate supa instant, sare ,piper si o cana de apa calda.mai lasam la fiert cam 15 min sau pina cind sosul scade .asta este dupa preferinta fiecaruia a o lasa scazuta de tot sau cu putin sos.


snitele :fileul de curcan se pune intre 2 folii de plastic si se bate cu ciocanul pt snitele pina ajunge o foita destul de subtire .se da prin ou apoi prin pesmet se repeta procedeul de citeva ori ,se preseaza bine pt ca pesmetul sa ramina pe felia de carne se pun in tava de la cuptor,unsa cu putin ulei in prealabil,se lasa cam 30 minute nu se rumenesc.se servesc impreuna cu varza calita si...putin ardei iute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

aziz 1

30.11.2010, 18:49

multumesc de vizita tuturor!!

MIUTA 1

01.12.2010, 10:27

Delicios

adry88 1

28.05.2011, 17:23

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Snitzel din varza proaspata cu branza