Conopida pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 15 Noi 2013 | 5103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Spalam bine conopida si o rupem buchetele.


Punem apa cu sare intr-o oala iar cand incepe sa fiarba adaugam buchetelele de conopida si le lasam aprox 10 minute la fiert.


Le scoatem si le scurgem de apa, apoi le bagam sub un jet de apa rece si iar le scurgem.


Le punem intr-un bol si punem sare si piper dupa gust.


Batem ouale cu laptele si un praf de sare.


Se da fiecare buchetel prin faina si prin ou dupa care se pun in uleiul incins.


Se scot buchetelele pe un servetel pentru a se absorbi surplusul de ulei.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

16.11.2013, 10:52

place

Rocsi 1

16.11.2013, 20:53

laura_n 1

17.11.2013, 17:33

ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor