Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan

de aziz in Mancaruri de legume, 30 Noi 2010 | 6646 vizualizari

 

daca ii luam snitelul va fi o mincare de post perfecta

 

INGREDIENTE

  • o varza(verde) de marime medie
  • 2 rosii
  • o ceapa medie
  • o cutie de ciupercute
  • citeva fileuri de piept de curcan(eu le-am cump deja file)
  • pesmet condimentat(are paprika dulce,usturoi supa instant are culoare portocalie)
  • 2 oua

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan:

varza se taie fideluta si se freaca cu putina sare;ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam rosiile cubulete si ciupecutele.lasam sa se intrepatrunda si adaugam varza completam cu apa ,foc medium ,lasam la fiert cam 40 minute,cind este fiarta varza adaugam un sos din 2 linguri pasta de tomate supa instant, sare ,piper si o cana de apa calda.mai lasam la fiert cam 15 min sau pina cind sosul scade .asta este dupa preferinta fiecaruia a o lasa scazuta de tot sau cu putin sos.

snitele :fileul de curcan se pune intre 2 folii de plastic si se bate cu ciocanul pt snitele pina ajunge o foita destul de subtire .se da prin ou apoi prin pesmet se repeta procedeul de citeva ori ,se preseaza bine pt ca pesmetul sa ramina pe felia de carne se pun in tava de la cuptor,unsa cu putin ulei in prealabil,se lasa cam 30 minute nu se rumenesc.se servesc impreuna cu varza calita si...putin ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciuperci si snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ciuperci la cuptor