Varza calita cu kaizer afumat si carnati

de T I M E A in Porc, 14 Iun 2012 | 4042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o varza potrivita
  • - 1 ceapa
  • - 2 bucati carnati
  • - 250 gr kaizer afumat
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - marar uscat
  • - 250 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer afumat si carnati:

Mai intai taiem varza, o amestecam cu sare si o lasam 10 min.


Curatam si spalam ceapa si spalam si carnea.


Taiem marunt ceapa si o punem la calit in cateva linguri de ulei. Adaugam carnatii feliati si kaizerul taiat bucati.


Dupa 10 minute adaugam varza stoarsa de sare si turnam 2 cani de apa.


Lasam la fiert la foc mic acoperit.


Adaugam piper si daca mai e nevoie si sare.


Cand varza e aproape fiarta adaugam cimbrul tocat marunt si mararul uscat.


Cand varza e fiarta in totalitate adaugam sucul de rosii lasam sa mai fiarba 5 min si luam de pe foc.


Servim cald!


Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer afumat si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MonaMimi 1

18.06.2012, 13:58

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:49

delicioasa...nu mai spun ca mi-ar place s-o mananc din vasul ala in care ai prezentat-o mmmmmmmmm cu mamaliguta

T I M E A 1

23.06.2012, 22:51

ma bucur ca va place varza mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura