Varza a la Cluj

de Ubulika in Porc, 10 Feb 2012 | 4389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 500 carne tocata
  • 200 de orez
  • cimbru si marar uscat
  • bulion
  • sare,boia,piper
  • 2 cepe
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Se toaca varza,se freaca cu sare.Se pune varza la calit in 4 linguri de ulei...amestecam sa nu se lipeasca.Punem putina apa de fiecare data cand incepe sa se prinda.Cand varza e calita tragem de pe foc.


Facem amestecul de carne:ceapa tocata se caleste,se adauga carnea tocata,sare,boia.Se caleste pana carnea devine inchisa la culoare.Orezul se fierbe in 200 de apa,se scurge si se pune peste carne.Adaugam si un ou crud.


Intr-o oala punem un rand de varza calita,unul de carne tocata iar ultimul sa fie de varza.Presaram cimbrul si mararul.


Facem un amestec din 200 de apa si 2 linguri bulion pe care il punem peste amestec, apoi dam pentru 30 min la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 08:10

buna,bunaaaa

Ubulika 1

27.02.2012, 17:29

simo_brkic 1

16.04.2012, 21:22

avai!ce bun!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj