Orez integral cu costita de porc

de marcela1979 in Porc, 27 Mai 2014 | 1937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati costita de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 cana orez integral
  • condimente pentru porc
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez integral cu costita de porc:

Se pregateste costita de porc: se spala carnea ,se condimenyeaza si se pune intr-o tigaie,se adauga apa si se pune pe foc sa fiarba innabusit .


Se pregateste orezul:Se curata legumele si se spala.Intr-o cratita se incinge ulei.Ceapa curatata si tocata marunt se pune la calit.Se adauga ardeiul tocat cubulete,morcovul dat pe razatoare si se lasa sa se caleasca.Dovlecelul se curata si se goleste de seminte ,apoi se toaca cubulete mici.Se pune dovlecelul in cratita si se mai caleste un pic .Se adauga 3 cani de apa si se lasa sa fiarba.Cand fierbe se adauga orezul spalat.Se lasa sa fiarba pana este fiert orezul.Se adauga sare si piper dupa gust.La sfarsit se adauga frunze de patrunjel tocate.


Cand costita este fiarta se ia jos capacul si se lasa sa se rumenesca.


Se serveste orezul alaturi de costita prajita si de o salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez integral cu costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Micutza Luana 1

27.05.2014, 18:01

Aurelia 07_07 1

27.05.2014, 21:31

marcela1979 1

28.05.2014, 09:19

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Orez integral cu ciuperci