Varza calita cu scarita afumata

de Valclaudia in Porc, 4 Iul 2015 | 1012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza proaspata
  • cca 700 gr. scarita afumata
  • cca 150 gr. slanina afumata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • boabe de piper,2 foi de dafin
  • sare si piper macinat dupa gust
  • cate o crenguta uscata de marar si cimbru
  • 3 rosii mari coapte
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu scarita afumata:

Spalam varza, o tocam.


Ceapa si ardeii se spala si se taie dupa preferinta.


Punem o cratita pe foc, adaugam slanina taiata cubulete, ceapa si ardeiul bucati.


Lasam sa se gateasca cca 10 minute la foc mic spre potrivit, adaugam apoi boabele de piper, foile de dafin si scarita afumata taiata bucati.


Punem varza tocata, presaram dupa gust sare si piper macinat,adaugam cca 2 cani apa rece, punem crengutele uscate de marar si cimbru, acoperim cratita si lasam mancarea la foc potrivit pana scade apa.


Adaugam rosiile taiate cubulete, mai gatim mancarea alte 15 minute.


Oprim focul, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

05.07.2015, 10:19

Foarte buna!

-Licurici- 1

05.07.2015, 20:54

bun bun

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:40

Eu vin cu ardeiul iute!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun