Varza 'creata' umpluta

de cec in Mancaruri cu carne, 3 Dec 2011 | 3976 vizualizari

 

Reteta preluata de pe culinar.ro
Vazand reteta mi-a placut asa mult ca mi-am propus sa o fac si eu, dar nu am reusit s gasesc in oras varza creata asa ca m-am cam luat gandul, pana intr-o zi cand plimbandu-ma prin lidl am dat de varza chinezesca si vazand-o asa mai creata mi-am propus sa incerc reteta cu aceasta varza (cred ar fi fost mult mai buna cu cea creata)

 

INGREDIENTE

  • 1 varza creata de aproximativ un kg
  • carne tocata, de care va place,~600g
  •  orez
  • 1 ceapa
  • sare,
  • piper,
  • ulei
  • 1 morcov 
  • 2 ardei
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza 'creata' umpluta:

Calim ceapa tocata marunt impreuna cu orezul si cu zarzavatul, potrivim de sare si piper. Spalam varza, eventual, indepartam frunzele vestejite si vedem cam cum se desfac foile, ca sa avem idee cam cat timp o vom opari.


O oparim cateva minute, apoi o scurgem, o lasam sa se raceasca, apoi ii deschidem foile, lasandu-le prinse de cotor.


Pregatim umplutura de carne si orez, punem si oul, potrivim gustul. Cine doreste, poate sa ii puna niste patrunjel si marar.
Incepem sa umplem varza, punand o cantitate mica de umplutura in mijloc, strangem foile peste


si continuam asa cu umplutura si foile, pana recompunem capatzana de varza.


O legam cum ne pricepem mai bine si o punem la fiert cu putina sare,


boabe de piper verde, un fir de patrunjel si marar, in oala cu capac etans si cu apa pana la jumatatea verzei. Vreo jumatate de ora, cam asa. O scoatem intr-o sita (eu am pus-o pe platou si nu a fost o idee prea buna) si o lasam la racit. Indepartam firele cu care a fost legata.


Taiem varza felii




Daca ti-a placut reteta noastra "Varza 'creata' umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

04.12.2011, 13:15

cred ca a fost un deliciu...

cec 1

06.12.2011, 00:00

multumesc, a fost intr-adevar...

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cuburi din foietaj cu ciocolata

de Adi 4

la 11:14

Chec cu portocale, rom si stafide

de katty 6

ieri la 22:06

Supa de gaina, cu galuste de gris

de RODIMUR 7

ieri la 20:54

RETETA RECOMANDATA
Varza umpluta cu piept de pui