Varza cu carnati la ceaun

de kamy in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 4362 vizualizari

 

am fost prin gradina de la "mosie"si am dat peste 2 verze,un pumn de rosii micute,micute(aici le zice ....tiganesti,sunt mai mici ca cherry),cativa ardei,ceapa verde si m-am gandit sa fac varza cu carnati(ii aveam in congelator)la ceaun.....altfel nu pot gati aici...decat la ceaun,afara.......

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 6 cepe verzi
  • 3 ardei rosii
  • 30 rosii mici,mici sau 3-4 marisoare
  • cimbru
  • 1 lg untura
  • ulei
  • slanina
  • carnati
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati la ceaun:

Am pus in ceaun o lingura de untura si ulei,slanina taiata marunt pe care am lasat-o sa se prajeasca putin,dupa care am pus carnati taiati mai mic,i-am prajit si i-am scos.Am adaugat ceapa si ardeiul si le-am calit,am pus varza taiata mai mare,frecata cu sare si rosiile.Cand varza mea era numai buna de mancat am adaugat carnatii,cimbrul,sare si piper dupa gust.Am mai lasat-o sa dea in cateva clocote si.....gata.


Am mancat-o cu mamaliga si ardei iuti.....yamiiiiiii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

izulika 1

11.10.2010, 05:30

pentru mine mai aveti ceva?

kamy 1

11.10.2010, 10:13

nu mai am data viitoare....ok?

ionix 1

09.11.2010, 19:14

cu greu ti-am fasit varza bey, dar a fost apreciata si a ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza